Dagworkshop

Het kan echt

Het kan echt, in één dag je eigen schilderij maken en/of de technieken leren die je maar wilt. Geen zin in vaste lesdagen of gewoon  lekker een dagje voor jezelf (of met vriendinnen) om je creativiteit te ontdekken of te verbreden, dan is dit een hele leuke workshop voor jou.

Je gaat in één dag je eigen kunstwerk maken en ik zal je begeleiden vanaf de opzet  tot de finishing touch. Van  9.30-15.30 uur werk je in een gemêleerd gezelschap in mijn gezellige huiskameratelier aan je kunstwerk waarbij je gebruik kunt maken van alle aanwezige materialen. Zo kun je lekker experimenteren en ontdekken wat jij het leukste vindt om mee te werken. Tussen de middag verzorg ik de lunch en gaan we even gezellig tafelen. Om 15.30 uur sta jij trots te zijn op je eigen creativiteit.  De kosten voor deze totaal verzorgde dagworkshop bedragen €95. 

Kunstsalon Wit heeft ook een heel gaaf online schilderprogramma met meer dan 500  (techniek)video's, inspirerende moodboards en een gezellige en hulpvaardige community.  Maak gratis een account aan en neem vrijblijvend een kijkje via ikwilschilderen.nl

NIEUW: WORKSHOP OP LOCATIE!

IK KOM ERAAN!

Live workshop op locatie

Onze leden zitten verspreid door het hele land. zelf in België en Spanje. Ik krijg heel vaak te horen:  'als ik dichterbij had gewoond, had ik lessen of een workshop bij jou gevolgd'.

Superleuk om te horen natuurlijk. Maar we vinden het zó jammer, dat het er om de afstand dan niet van gaat komen. 

Daar hebben we wat op bedacht: we komen gewoon naar jou toe en de eerste provincie, Friesland, hebben we al gehad

Waarom? Hier ben ik voor gevraagd door 2 enthousiaste leden en zo is het balletje gaan rolllen. 

Kunstsalon Wit heeft ook een heel gaaf online schilderprogramma ikWilschilderen.nl. Hier zitten leden in vanuit het hele land en zo is deze worskhop ook ontstaan. Klik voor alle informatie op onderstaande button. 

Melodiestraat 27
7534 EM  Enschede
+31 (0)6 420 25 951
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

© 2020 Kunstsalonwit.nl | Privacy verklaring