Moederdagarrangement

Ik ben de laatste jaren al met meerdere ondernemers een leuke samenwerking aangegaan. Voor een tijdje terug ontmoete ik Rodinne, de passievolle, altijd gezellige, eigenaresse van het Suikerhuisje. Zet twee enthousiaste

en creatieve ondernemers bij elkaar en voor je het weet vliegen de ideeën over tafel. Na enkele brainstormsessies, zijn we tot een superleuk arrangement gekomen en wel voor moederdag. 

Hoe leuk is het om samen met je moeder aan een prachtige schilderij te werken?

Haar Moederdag cadeau...  Samen gemaakt en heel persoonlijk! 

De ochtend ga je samen met je moeder aan één schilderij werken onder begeleiding van Brenda (Kunstsalon Wit). Tijdens het schilderen zal Rodinne (Het Suikerhuisje) een sfeervolle tafel gaan dekken met een kleurrijk servies en prachtige bloemen. Is het schilderij na een paar uurtjes creatief bezig zijn klaar, dan gaan we gezellig aan tafel. Samen met je moeder kun je dan lekker lang tafelen en genieten van een overheerlijk en gevarieerd Teaparty menu. 

Datum: ??

Tijd:      9.30 – 15.00 uur

Locatie: Melodiestraat 27 Enschede

Kosten: €75 p.p. 

Wil jij wel zo’n onvergetelijke dag samen met jouw moeder (of dochten)? Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Groetjes Rodinne en Brenda 

www.hetsuikerhuisje.nl

www.kunstsalonwit.nl 

 

  • Hits: 775

Realisatie Weland Webdesign  |  © 2019 Kunstsalon Wit