Vriendinnenarrangement

Gezellig, Een Uitje

Zin om met een paar vriendinnen wat creatiefs én actiefs te doen, inclusief lunch, diner en overnachting?

B&B Logeren aan de Brink en Kunstsalon Wit hebben een leuk arrangement samengesteld. Op een prachtige locatie in het buitengebied van Harderwijk ga je onder begeleiding van beeldend kunstenares Brenda Huuskes een koe beschilderen van papier mache . Na drie uur creativiteit gaan we lunchen, zodat we daarna met een gevulde maag aan een lekkere wandeling kunnen beginnen. Bij terugkomst staat er een versnapering klaar en is er gelegenheid om een boek te lezen of lekker bij te kletsen. Voorin de avond zal er een maaltijd voor jullie worden bereid, waarna de avond vrij is om zelf in te vullen. Er is genoeg te doen in de omgeving. Uiteraard kan je ook in de gezellige woonkamer/-keuken van het B&B verblijven om heerlijk met je vriendinnen verder te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Na deze leuke dag kruip je lekker onder de wol in één van de sfeervolle kamers van de B&B. De volgende ochtend worden jullie in de watten gelegd met een heerlijk ontbijtje. De kosten voor dit arrangement bedragen € 185 p.p. (exclusief de avond besteding). Minimale deelname is 5 personen, maximaal 10 personen.

Natuurlijk is er gelegenheid om er een leuke dag en nacht aan vast te plakken om zelf Harderwijk en omstreken te verkennen of om gewoon te relaxen op deze mooie locatie.

  • Hits: 1449

Realisatie Weland Webdesign  |  © 2019 Kunstsalon Wit