Dagworkshop "Kalfje beschilderen" (voor in je tuin)

Kalfje beschilderen
 

Je komt gezellig om 9.30 uur naar mijn woonkameratelier en daar zal jouw kalfje/badeend (60cm hoog en 70cm lang)  in de grondverf klaarstaan.

Met acrylverf schilder je een basis in de door jou gekozen kleuren , vormen en patronen. Aan inspiratie zal geen gebrek zijn, daar hebben we elkaar voor. Je kunt ook gebruik maken van verschillende technieken welke ik je gedurende deze dag allemaal uit zal leggen.  Tussen de middag gaan we gezellig aan tafel voor een relaxte lunch. Na de lunch is de eerste verflaag mooi droog en kunnen we een tweede laag aan gaan brengen en ten slotte de puntjes op de i gaan zetten. Na alle inspanning sluiten we de dag   tegen 15.30 uur af met een evaluatie onder het genot van een hapje en een drankje en zul je trots zijn op je eigen beschilderde kunst-kalfje/eend. Rest alleen de aflak nog zodat het beestje eventueel buiten in de tuin kan staan.  De kosten voor deze  workshop, inclusief alle materialen, koffie/thee met versnapering,  lunch en evaluatieborrel komen op €197,50.

Wil jij ook zo’n kalfje/badeend? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je mag natuurlijk ook zelf een groep maken (minimaal 6 maximaal 8 personen) en een datum met mij overleggen. De kalfjes/badeenden staan klaar, ik heb er zin aan.

  • Hits: 2896

Realisatie Weland Webdesign  |  © 2019 Kunstsalon Wit