Kunstproject De Triangel (Hardewijk)

Ik ben voor vier dagen juf Brenda geweest voor de kinderen op basisschool De Triangel in Harderwijk.

In overleg met de kunstcommissie heb ik 15 nieuwe workshops bedacht voor de 350 leerlingen uit 15 klassen. De hele school heeft 4 dagen alleen maar in het teken gestaan van kunst. Waar je ook maar kwam in de school, iedereen was creatief bezig. Na een kleine week hard werken met alle, vooral enthousiaste, leerlingen, leerkrachten en enkele ouders, hebben we de kunstweek af kunnen sluiten met een prachtige, kleurrijke expositie. Ik ben een bijzondere ervaring rijker en trots op wat wij neer hebben gezet in zo'n korte tijd. Geweldig dat deze school de kinderen een week lang de ruimte heeft gegeven om artistiek bezig te zijn. Ze hebben ervan genoten.

Met heel veel plezier heb ik aan de voorbereiding en de uitvoering van dit kunstproject gewerkt en voelde me vanaf dag 1 thuis in het team en de groepen van CBS de Triangel. 

 Reactie: Directeur Kees Hogendorf
“Brenda, Je hebt fantastisch werk geleverd. Jouw enthousiasme en gedrevenheid hebben de hele school geïnspireerd. Ik ben je dankbaar voor je inzet en vooral de manier waarop je alles zo goed georganiseerd had. Je bent een bijzonder plezierig mens en de hele school heeft dat mogen ervaren.” 

  • Hits: 882

Realisatie Weland Webdesign  |  © 2019 Kunstsalon Wit